Aantal personen: 4-
1-1½ l rundvleesbouillon
3 aardappelen
200 gr knolselderij
4 uien
1 dikke prei
250 gr snijbonen
250 gr sausijsjes
1 potje witte bonen
zout
peper
2 el fijngesneden peterselie
Breng 1-1½ l rundvleesbouillon aan de kook.
Voeg 3 aardappelen in blokjes, 200 gr knolselderij in blokjes, 4 uien in kleine stukjes, 1 dikke prei in ringen en 250 gr snijbonen in blokjes van 1 cm toe en kook de groenten 20-30 min in open pan. Kook 250 gr sausijsjes in een andere pan in circa 30 min gaar. Leg de worst in plakjes gesneden in de soep. Voeg als laatste 1 potje witte bonen toe en verwarm de soep nog 5 min. Breng op smaak met zout, peper en 2 el fijngesneden peterselie.
Lekker met knapperig kaas-uienstokbrood.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |